Detaylar, Kurgu ve Yangın kapısı uygulaması

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Acil çıkış yolu emniyetindeki yapı taşı müşkül, alışılagelen maslahatletim modu ve acil durumların çdürüstışan taleplerinin optimal olarak nite bir araya getirileceğidir.

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, başka zamanlarda da emniyetli Yangın kapısı standartları kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları genellikle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, yararlanma esnasında ise binadan sorumlu kişiler almalıdır.

İnsan Kapasitesi: Binada mevcut can sayısı yangın kapısının kocaliğini belirlemede önemli bir etkendir. Kalaba alanlarda daha geniş kapılar yeğleme edilmelidir.

Yangın acil durumu esnasında birey ve dünyalık eminğini esenlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak bağırsakin yangın kapılarının hak şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Bilinmiş olduğu kabilinden “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” ile yangına dayanıklı olması gereken yapı elemanları ve bu tarz şeylerin yangın dayanım test ve sınıflandırmaları öncelikli gereklilik olarak tanımlanmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan ve Yangın kapısı imalatı uygulanan yangın merdivenleri, insanların hayatlarını kurtarmada önemli bir gösteriş oynamaktadır.

Hassaten güvenli tahliye dâhilin merdiven genliği 80 cm'den az olmamalıdır. Kocalik 80 cm'den azca ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan olur.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı haklı rahat oluşturulan ve Elektromanyetik yangın kapısı kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *